Business Insights – Få succes med internationale medarbejdere

Business Insights er et nyt eventkoncept, hvor Erhverv Aarhus sætter fokus på højaktuelle, erhvervsrelevante temaer. Målet er, at du som deltager får viden og inspiration, som du kan omsætte i dit daglige virke.

Hvordan tager du bedst imod internationale medarbejdere – og får det optimale ud af en dansk/international virksomhedskultur? 

Sæt kryds i kalenderen torsdag den 7. december fra kl 15.00 til 17.30, hvor vi byder på oplæg fra virksomheder og eksperter på området. Bliv blandt andet klogere på hvilke ting, du skal huske, når du modtager og onboarder internationale medarbejdere – og hvordan du bedst muligt driver og får optimalt udbytte af en dansk/international virksomhedskultur. 


Arrangementet er relevant for virksomheder i alle størrelser og brancher - uanset om man har erfaring med at ansætte udlandsk arbejdskraft eller ej. Arrangementet vil både blive afviklet på dansk og engelsk.

Program

  • Velkomst ved HEADSTART & Erhverv Aarhus/International Community
  • Indlæg v. Roxana Alexandra Augustinov, International Community Consultant hos LEGO
  • Indlæg v. Kristian Breitenbauch, Managing Director hos Advansor
  • Indlæg v. Margo D'Heygere, Internal Communications Specialist hos Stibo Systems
  • Indlæg v. Henriette Kvolbæk Nielsen, partner and relocation specialist hos Yourrelo 
  • Netværk og snacks


Vi glæder os til at se dig til en inspirerende eftermiddag, hvor du også får mulighed for at netværke med de øvrige deltagere fra erhvervslivet.

Arrangementet finder sted i samarbejde mellem Erhverv Aarhus/International Community og HEADSTART. Det er gratis at deltage, og arrangementet er åbent for alle. 


Ønsker du og din virksomhed at deltage i vores medlemsarrangementer, så husk – såfremt I melder jer ind – at et medlemskab hos Erhverv Aarhus omfatter ALLE medarbejdere i virksomheden. Bliv medlem af Erhverv Aarhus her.

Detaljer

7. december 2023, 15:00-17:30

Kulturhus Bunkeren, Olof Palmes Allé 11, 8200 Aarhus

30. november 2023 kl. 12:00

30. november 2023 kl. 12:00

Medlem
GRATIS
Øvrige
GRATIS

kr. 300,-