Virksomhedsbesøg hos BESTSELLER

Tirsdag d. 13. september fra kl. 16.00-18.00, inviterer vi sammen med Anders Holch Povlsen, administrerende direktør hos BESTSELLER til virksomhedsbesøg og netværk hos BESTSELLER.

Traditionen tro skal vi på virksomhedsbesøg hos den seneste modtager af Erhverv Aarhus Prisen. Tidligere på året blev prisen givet til Anders Holch Povlsen, administrerende direktør for BESTSELLER, ved ”Erhverv Aarhus Prisen” i Hermans, Tivoli Friheden.

Gennem en imponerende erhvervskarriere, har Anders Holch Povlsen været helt fremme i forhold til at sætte dansk erhvervsliv på verdenskortet. Særligt det internationale udsyn har været kendetegnende for Bestsellers virke – også her i Aarhus, hvor vi i Erhverv Aarhus’ internationale indsats, International Community, ad flere omgange har haft fornøjelsen af at samarbejde med Bestseller.


Program:

Klassisk Q&A, hvor du har mulighed for at stille spørgsmål til de projekter, som Anders Holch Povlsen har sat i søen inden for byggeri og ejendomsudvikling i Aarhus.

”Panelet” vil udover Anders Holch Povlsen være med deltagelse af Lise Kaae, CEO Heartland, og Anders Krogh Vogdrup, Direktør i AAA United.

Herefter en lille forfriskning og mulighed for netværk.


Praktiske informationer:

Eventen er gratis og er eksklusivt for medlemmer af Erhverv Aarhus.


Der er plads til 70 gæster til arrangementet og derfor kan hver virksomhed max tilmelde én deltager.

Det er muligt at skrive sig på en venteliste som deltager nummer 2 fra en organisation. Dette gøres ved at sende os en mail på mail@erhvervaarhus.dk med navn og telefonnummer på den person, som skal på venteliste. Du er først på ventelisten, når vi har kvitteret for din mail. Hvis det viser sig, at der er plads til flere, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Detaljer

13. september 2022, 16:00-18:00

Inge Lehmanns Gade 2, 8000 Aarhus

13. september 2022 kl. 14:00

7. september 2022 kl. 16:00

Medlem
GRATIS


kr. 300,-

Tilmeldingsfristen er overskredet