Science to Business - Cybersikkerhed

Hvor cybersikker er din virksomhed? Bliv opdateret på en af erhvervslivets digitale udfordringer.

Det kan blive dyrt og have vidtrækkende konsekvenser, hvis din virksomhed rammes af cyberangreb. Det er derfor vigtigt, at cybersikkerhed har ledelsens bevågenhed og at man har et beredskab, der forebygger angreb og beskytter virksomhedens data.

Bliv opdateret på omfanget af den globale cybertrussel og hvilke mekanismer der er på spil, når Science to Business sætter fokus på en af erhvervslivets digitale udfordringer: cybersikkerhed.

Oplægsholdere

Gert Læssøe Mikkelsen, Head of Cybersecurity Lab hos Alexandra Instituttet, tager udgangspunkt i instituttets seneste forskning og viden i sin introduktion til, hvorfor cybersikkerhed kan være et svært koncept at få konkret hånd om, og hvilke barrierer nogle virksomheder ser for at komme i mål med det – fx med koncepter som Security by Design.

Henrik Skovfoged, Business Unit Lead hos Trifork Security, giver en opdatering på det aktuelle trusselsbillede og gode råd til den værktøjskasse, alle virksomheder bør have for at værne sig mod cyberangreb.

Program

  • Morgenkaffe og netværk
  • Oplæg v/ Gert Læssøe Mikkelsen, Alexandra Instituttet
  • Oplæg v/ Henrik Skovfoged, Trifork Security
  • Spørgsmål og svar

----

Om Science to Business:

Science to Business sætter fokus på koblingen mellem videnskab og erhverv, så ledere og teknologer kan holde fingeren på pulsen og få viden om nye teknologiske trends, der kan få betydning for deres forretning.

Arrangementerne afholdes som morgenmøder med morgenkaffe, oplæg, debat samt opsamling, hvilket giver mulighed for både faglig opdatering og relevant netværk.

Science to Business udvikles i et samarbejde mellem Danske Bank, PwC, INCUBA, Aarhus Universitet og Erhverv Aarhus.

Detaljer

16. september 2022, 07:30-09:00

INCUBA, Navitas, Inge Lehmanns Gade 10, 8000 Aarhus C

14. september 2022 kl. 12:00

14. september 2022 kl. 12:00

Medlem
GRATIS
Øvrige
GRATIS

kr. 300,-

Tilmeldingsfristen er overskredet