Samfundsansvar og bæredygtig ledelse

Erhvervslivet møder i stigende grad en forventning fra politikere, bestyrelse, medarbejdere og kunder om, at samfundsansvar og -engagement er en del af virksomhedens kerne. Denne udvikling kan anskues enten som et pres eller en mulighed, afhængigt af måden man griber det an på.

Der er mange muligheder for at tænke samfundsansvar ind i sin virksomhed og ledelse. Nogle virksomheder har samfundsansvar dybt integreret i strategi og politikker, mens andre arbejder med det på et mere overordnet plan.

Til dette arrangement er målet at give svar på nogle af de spørgsmål, der kan opstå, hvis du er nysgerrig på mulighederne for at flytte din virksomhed i en mere samfundsansvarlig og bæredygtig retning.

Program

 • Mette Rønnau, direktør, Cabi

  Social bæredygtighed er kommet for at blive – både som konkurrenceparameter og i form af lovkrav. Få tips og tricks til at komme i gang eller til at styrke din virksomheds indsats enten som en central del af forretningsdriften eller i form af partnerskaber i lokalsamfund og foreninger.

 • Kuno Johansen, adjunkt og ledelseskonsulent, VIA University College
  Bæredygtig ledelse handler både om at skabe bæredygtig udvikling i virksomheden og lede på en måde, som skaber en bæredygtig arbejdsplads. Alle virksomheder skal nu vise resultater på tre bundlinjer: den økonomiske, den miljømæssige og den sociale. Kan man ligefrem gøre bæredygtighed til god forretning?

 • Claus Krogh, Head of Communication and CSR, Lidl
  Lidl mener, at det er almindelig god sund fornuft at forholde sig til det samfund, de er en del af, og udvikle og implementere samfundsansvarlige aktiviteter, som er bæredygtige både økonomisk, miljømæssigt og socialt. Hør hvordan Lidl prioriterer og arbejder med deres forskellige samfundsansvarlige aktiviteter.
 • Vinni Stenholt, daglig leder, Trygfondens Familiehus
  Efter de faglige oplæg er der en kort præsentation af Trygfondens Familiehus og mulighed for en rundvisning.

Om TrygFondens Familiehus

Arrangementet afholdes hos TrygFondens Familiehus i Skejby.

TrygFondens Familiehus eksisterer i tæt samarbejde med Aarhus Universitetshospital. Hvor hospitalet fokuserer på ekspertbehandling af de alvorligt syge børn, er Familiehusets fokus på hele familiens livskvalitet. Der bor årligt i omegnen af 400 familier med alvorligt syge børn i huset, i perioder fra en uge til flere måneder. www.trygfondensfamiliehus.dk

Detaljer

21. september 2022, 16:00-17:45

TrygFondens Familiehus, Kirstinesmindevej 8, 8200 Aarhus N

20. september 2022 kl. 06:00

20. september 2022 kl. 06:00

Medlem
GRATIS


kr. 300,-

Tilmeldingsfristen er overskredet