Samfundsansvar og bæredygtig ledelse

Mange virksomheder møder i stigende grad en forventning fra politikere, bestyrelse, medarbejdere og kunder om, at samfundsansvar og -engagement er en del af virksomhedens kerne. Denne udvikling kan anskues enten som et pres eller en mulighed, afhængigt af måden man griber det an på.

Der er mange muligheder for at tænke samfundsansvar ind i sin virksomhed og ledelse. Nogle virksomheder har samfundsansvar dybt integreret i strategi og politikker, mens andre arbejder med det på et mere overordnet plan.

Til dette arrangement er målet at give svar på nogle af de spørgsmål, der kan opstå, hvis du er nysgerrig på mulighederne for at flytte din virksomhed i en mere samfundsansvarlig og bæredygtig retning.

Program

  • Oplæg v/ Mette Rønnau, direktør, Cabi
  • Bæredygtig ledelse handler både om at skabe bæredygtig udvikling i virksomheden og lede på en måde, som skaber en bæredygtig arbejdsplads. Hvordan leder man bæredygtigt?
    v/ Kuno Johansen, adjunkt og ledelseskonsulent, VIA University College

  • Virksomhedscase: Ansvarlighed hos Lidl
    v/ Claus Krogh, Head of Communication and CSR, Lidl
  • Rundvisning i TrygFondens Familiehus
    v/ Vinni Stenholt, daglig leder, Trygfondens Familiehus

Om TrygFondens Familiehus

Arrangementet afholdes hos TrygFondens Familiehus i Skejby.

TrygFondens Familiehus eksisterer i tæt samarbejde med Aarhus Universitetshospital. Hvor hospitalet fokuserer på ekspertbehandling af de alvorligt syge børn, er Familiehusets fokus på hele familiens livskvalitet. Der bor årligt i omegnen af 400 familier med alvorligt syge børn i huset, i perioder fra en uge til flere måneder. www.trygfondensfamiliehus.dk

Detaljer

21. september 2022, kl. 16:00-17:45

TrygFondens Familiehus, Kirstinesmindevej 8, 8200 Aarhus

19. september 2022 kl. 12:00

19. september 2022 kl. 12:00

Medlem
GRATIS


kr. 300,-