Business & Culture Aarhus 2022

Erhvervs- og Kulturforum Aarhus (EKFA) inviterer til topmøde for byens erhvervs- og kulturliv.

Velkommen til en eftermiddag med fokus på overraskende partnerskaber. Vi skal sammen på jagt efter den gnist, der antænder innovation og kreativitet. Vær klar til at udfordre dig selv til at gøre noget, du ikke plejer – og sætte dig selv og din faglighed på spil i nye konstellationer.

Dagen byder på et tankevækkende oplæg om det store potentiale i krydsfeltet mellem kultur og erhverv; et eksperiment, hvor vi udforsker, hvad kan der ske, når man sætter forskellige dygtige hjerner sammen til at løse byens store udfordringer og ikke mindst en bevægende musikalsk oplevelse.

Program

  • Ankomst til kaffe
  • Who Killed Bambi feat. Asbjørn
  • Maria Krüger Torp, Chef for Turisme og Oplevelsesøkonomi, Dansk Industri
  • Live Matching: Vi bruger vores fælles viden til at skabe et handlingskatalog med konkrete løsninger på vigtige udfordringer som bæredygtighed, digitalisering, ledelsesudvikling, sundhedsudfordringer og talenttiltrækning/-udvikling
  • Tapas, vin og nye bekendtskaber


Om EKFA

Erhvervs- og Kulturforum Aarhus er et samarbejde mellem erhvervslivet, kulturen og Aarhus Kommune, der har til opgave at være katalysator for aktivitet og konkret tværgående samarbejde mellem erhvervsliv, kulturliv og det offentlige.

Arrangementet er støttet af FO-Aarhus’ debatpulje og Spar Nord Aarhus

Detaljer

25. oktober 2022, 15:30-19:00

Kulturhus Bunkeren, Olof Palmes Allé 11, 8200 Aarhus

21. oktober 2022 kl. 23:55

21. oktober 2022 kl. 14:00

Medlem
kr. 250,-
Øvrige
kr. 250,-

kr. 300,-

Tilmeldingsfristen er overskredet