Konference: High Touch og kombinationen af menneskelig og kunstig intelligens

Der er mange udfordringer og spørgsmål forbundet med kunstig intelligens (AI). Heldigvis tilbyder AI også en masse muligheder og forretningsmæssige potentialer, hvis man formår at udnytte teknologien ordentligt.

Men hvordan udnytter vi bedst de mange udviklingsmuligheder, som AI tilbyder, samtidigt med, at vi holder fast i vores menneskelige dømmekraft, moral og etik?

Det sætter vi sammen med Systematic og Aarhus Universitet fokus på, når vi den 9. oktober kl. 13.30-17.00 inviterer til konference om, hvordan man bedst kombinerer brugen af AI med menneskelig fornuft, tillid og opmærksomhed på hinanden (dvs. high touch) for derigennem at løfte organisationen, øge kreativiteten og booste forretningen.

Til at gøre os klogere på dette har vi sammensat et yderst kompetent hold af indlægsholdere, som både vil præsentere os for ny forskning på området, dele erfaringer fra erhvervslivet og sportsscenen og dele ud af nye måder at tænke og arbejde på.

Du kan glæde dig til en eftermiddag med:

    • Velkomst v/ Peter Bredsdorff Larsen
    • ”AI giver nye forretningsmæssige muligheder og udfordringer” v/ Lars Andersen, Vice President, Strategic Business Development, Systematic
    • ”AI – fordele og ulemper ved fremtidens samarbejdspartnere ” v/ Jens Christian Bjerring, lektor i filosofi, Aarhus Universitet
    • Pause med netværk – kage – kaffe
    • ”Forretningsudvikling med AI” v/ Klaus Valeur Leffers, CEO, Valeur Group
    • ”Hvordan vi taler om AI: Fra teori til praksis” v/ Lise Lystlund, Co-founder, Co-Coders
    • ”AI – set fra bestyrelsesformandens perspektiv” v/Michael Holm, Bestyrelsesformand, Systematic

Vi glæder os til at se jer til en inspirerende dag!

High Touch konference

Detaljer

9. oktober 2024, 13:30-17:00

Systematic,
Søren Frichs Vej 39,
8000 Aarhus

3. oktober 2024 kl. 00:00

3. oktober 2024 kl. 00:00

Medlem
GRATIS
Øvrige
GRATIS

kr. 250,-