ESG-rapportering for små og mellemstore virksomheder

Få indblik i ESG-rapportering og den nye frivillige rapporteringsstandard fra EU.

Små og mellemstore virksomheder vil i fremtiden blive mødt med stigende forventninger fra sine interessenter om at kunne dokumentere sit ESG-arbejde.

Nogle virksomheder bliver forpligtet til at rapportere de kommende år, mens andre virksomheder ønsker at rapportere frivilligt for at være forberedt på forventninger eller kommende krav. Der kan også være forretningsmæssige muligheder i at markere sig med sin ESG-indsats som voksende konkurrenceparameter.

Med EU’s nye, frivillige standarder for rapportering på bæredygtighed (VSME) er der skabt en ramme for virksomheder, der ikke er forpligtet til at følge EU’s CSRD for ESG-rapportering, men som alligevel ønsker at komme i gang med rapporteringen.

Til dette morgenevent får du en introduktion til EU’s VSME-standarder fra Sustainable Business Solutions samt et kig ned i processen og værktøjskassen hos to virksomheder. TommyTelt A/S rapporterer frivilligt med udgangspunkt i VSME, mens Ejendomsselskabet Olav de Linde A/S er forpligtet til at rapportere på sin ESG-indsats fra 2025.

Arrangementet er relevant for alle virksomheder, der har interesse i ESG-rapportering.

Program

Der er registrering, netværk og kaffe fra kl. 8.

  • Indblik i ESG-rapportering og den nye frivillige rapporteringsstandard, VSME v/ Nina Kvindal, Senior Sustainability Advisor, Sustainable Business Solutions
  • Frivillig ESG-rapportering i en mindre virksomhed v/ Marie Magelund, ESG-Manager, TommyTelt A/S
  • Obligatorisk ESG-rapportering i en større virksomhed v/ Hanne Petersen, ESG-Manager, Ejendomsselskabet Olav de Linde A/S

 

 

 

Arrangementet afholdes i Kulturhus Bunkeren (Imperfect City).

Co-Funded-By-the-EU
ESG-rapportering

Detaljer

6. november 2024, 08:00-10:00

Kulturhus Bunkeren, Olof Palmes Allé 11, 8200 Aarhus N

1. november 2024 kl. 12:00

1. november 2024 kl. 12:00

Medlem
GRATIS


kr. 300,-