Erhverv Aarhus Prisen

Erhverv Aarhus prisen er foreningens fornemmeste hæder og anerkendelse. Prisen tildeles en person/virksomhed, som har ydet en særlig indsats for erhvervslivet i og omkring Aarhus.

Prisen tildeles efter en grundig proces, hvor en række forhold afvejes. Prisen tildeles en person, i sammenhæng med dennes virksomhed og karriere i øvrigt. Prisen er en personlig hæder. Prisen kan tildeles personer fra virksomheder inden for hele medlemsspektret.

Det vurderes i hvilket omfang prismodtager og/eller dennes virksomhed:

  • Skaber kendskab til byen
  • Har et stærkt engagement i byen
  • Tager medansvar for byens udvikling
  • Udviser fremragende lederskab, der har skabt positiv opmærksomhed
  • Er en markant virksomhed/institution, der profilerer Aarhus
  • Er en veldrevet og velkonsolideret virksomhed
  • Skaber markante forskningsresultater og bidrager positivt til udviklingen af uddannelseslivet i Aarhus
  • Har sit udgangspunkt i Aarhus og Østjylland / Vestdanmark
  • Skaber arbejdspladser
  • Har et internationalt perspektiv

Erhverv Aarhus Prisen uddeles i forbindelse med den årlige nytårskur.

Modtagere af Erhverv Aarhus Prisen

2019 – Olav de Linde, ejendomsselskabet Olav de Linde
2018 – Hans Damgaard, Stibo
2017 – Jens Bjerg Sørensen og Peter Kjær, Schouw & Co.
2016 – Ebbe Malte Iversen, Aarsleff  
​2015 – Anders Byriel, Kvadrat
2014 – Peder Tuborgh, Arla Foods
2013 – Jens Kristian Gundersen, Unisense
2012 – Ditlev Engel, Vestas Wind Systems
2011 – Henrik Lindberg, LINDBERG
2010 – Michael Holm, Systematic
2009 – Flemming Besenbacher, iNANO Aarhus Universitet
2008 – Thomas Bloch Ravn, Den Gamle By
2007 – Ulla Stæt Andersen og Jette Rantala, Århus Charter
2006 – Peter Bohnsen, Unifeeder
2005 – Ole Lehrman Madsen, Alexandra Instituttet
2004 – Erling Lindahl, bestyrelsen i INCUBA, Østjysk Innovation, Forskerpark mv.

Brug af cookies på erhvervaarhus.dk

Erhvervaarhus.dk gør brug af cookies. Ved at anvende websitet accepterer du websitets brug af cookies.

Du kan altid slette gemte cookies i din browsers indstillinger. Læs vores cookiepolitik.

Acceptér cookies