Erhverv Aarhus

Nytårskur 2021

Dato: 8. januar 2021
Tidspunkt: 17:30 - 00:00
Sted: Hermans, Tivoli Friheden, Skovbrynet 5, Aarhus C

Hermans, Tivoli Friheden danner rammen om den traditionsrige aften med bobler, en spændende menu, prisoverrækkelse, indslag og afterparty.

Vi ser frem til en festlig og fornøjelig aften.

Program og pris følger…

 

Påklædning: smoking eller mørkt tøj


Tidligere års modtagere af Erhverv Aarhus Prisen:
• 2020 – Brian Bech Nielsen, Aarhus Universitet
• 2019 – Olav de Linde, Byggeselskabet Olav de Linde
• 2018 – Hans O. Damgaard, Stibo
• 2017 – Jens Bjerg Sørensen og Peter Kjær, Schouw & Co.
• 2016 – Ebbe Malte Iversen, Aarsleff A/S
• 2015 – Anders Byriel, Kvadrat A/S
• 2014 – Peder Tuborgh, ARLA Foods
• 2013 – Jens Kristian Gundersen, Unisense
• 2012 – Ditlev Engel, Vestas Wind Systems A/S
• 2011 – Henrik Lindberg, LINDBERG A/S
• 2010 – Michael Holm, Systematic A/S
• 2009 – Flemming Besenbacher, iNANO Aarhus Universitet
• 2008 – Thomas Bloch Ravn, Den Gamle By
• 2007 – Ulla Stæt Andersen og Jette Rantala, Århus Charter
• 2006 – Peter Bohnsen, Unifeeder A/S
• 2005 – Ole Lehrman Madsen, Alexandra Instituttet
• 2004 – Erling Lindahl, bestyrelsen i Incuba, Østjysk Innovation, Forskerpark mv.

>Vis lokalitet på kort
Hermans, Tivoli Friheden, Aarhus
>Del med andre
Ved at klikke på 'Tilmeld' samtykker du til, at Erhverv Aarhus håndterer personoplysninger.
Læs Erhverv Aarhus' persondatapolitik
Læs mere
8. jan kl: 17:30

Nytårskur 2021

Nytårskur med middag, fest og uddeling af Erhverv Aarhus Prisen 2021.
Læs mere
17. jun kl: 16:00

Netværksmøde

Platform for nye relationer, leads og sparring.
Læs mere
28. maj kl: 16:00

Fredagsbar på en torsdag

Der er så mange gode folk i Aarhus som bør connecte endnu mere med hinanden!
Læs mere
19. maj kl: 08:00

Aarhus Konferencen 2020

De brølende 20'ere!

Brug af cookies på erhvervaarhus.dk

Erhvervaarhus.dk gør brug af cookies. Ved at anvende websitet accepterer du websitets brug af cookies.

Du kan altid slette gemte cookies i din browsers indstillinger. Læs vores cookiepolitik.

Acceptér cookies