Erhverv Aarhus nyheder
07-12-2017

Hvordan udnytter man sine kompetencer som hjemvendt udlandsdansker?

Hvordan forbereder man sig bedst muligt på at vende hjem fra en udstationering? Hvordan får man omsat sin internationale erfaring til en dansk kontekst? Og hvordan får man italesat de kompetencer, man har tilegnet sig i årene i udlandet? Det var nogle af de emner, der blev diskuteret til Stambord Aarhus den 6. december 2017.

Morten Winther, der selv har været udstationeret som Trade Commissioner ved Det Danske Handelskontor i Montreal, og i dag har sit daglige virke som CEO & Partner i rekrutteringsvirksomheden Flensby & Partners A/S, delte ud af egne erfaringer med udstationering samt gav ekspertråd om, hvilke parametre man særligt har øje for i rekrutteringsbranchen.
 

Forbered hjemkomsten i god tid

Morten Winthers vigtigste råd til deltagerne var, at man som hjemvendt udlandsdansker skal erkende, at man returnerer med en række kompetencer, som danske virksomheder ikke nødvendigvis har forståelse for. Det er derfor fordelagtigt at forberede sin hjemkomst i god tid og gøre sig tanker om, hvordan man får sat sine internationale erfaringer i spil i en dansk kontekst.

Hertil kommer, at man med fordel kan tage kontakt til relevante netværk inden sin returnering til Danmark – og drage af nytte af den viden og de erfaringer netværk som fx Repat in Denmark besidder.
 

Stambord Aarhus er en fast månedlig begivenhed

Stambord Aarhus fungerer som et forum, hvor man kan møde andre danskere, der har erfaring med udlandsophold eller måske overvejer en udstationering.

Stambord Aarhus arrangeres i samarbejde med Danes Abroad Business Group Online (DAGBO).

Stambord Aarhus, 6. december 2017

Stambord Aarhus, 6. december 2017

Stambord Aarhus, 6. december 2017

Stambord Aarhus, 6. december 2017
 

Brug af cookies på erhvervaarhus.dk

Erhvervaarhus.dk gør brug af cookies. Ved at anvende websitet accepterer du websitets brug af cookies.

Du kan altid slette gemte cookies i din browsers indstillinger. Læs vores cookiepolitik.

Acceptér cookies